فراوانی و تنوع گوشیهای مختلف در بازار باعث شده که شما هنگام خرید سردرگم شوید. در مورد ایفونها این سردرگمی به دلیل پارت نامبرهای مختلف گوشیهای اپل، بحث استوک بودن و اکتیو و نات اکتیو بودن دو چندان میشود و هر کاربری قبل از خرید ایفون باید به دنبال پاسخ پرسشهای فراوانی باشد.
در ادامه این مطلب به این سوال پاسخ میدهیم که آیا گوشی اپل اکتیو بخریم یا نات اکتیو و همچنین در ادامه نحوه تشخیص گوشی active و not active را به شما آموزش میدهیم. پس اگر قصد دارید ایفون بخرید کنید حتما در ادامه این متن همراه الو آیفون باشید.
مشخصات گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو به تازگی فاش شد !! برای مشاهده مشخصات اینجا کلیک کنید.
اکتیو بودن یک گوشی، بهمنزله این است که پیش از خریداری شدن توسط کاربر، دستکم یکبار از جعبه خارج و فعالسازی شده تا بتواند با دور زدن تحریمها، به بازار ایران راه پیدا کند.
گوشی ناتاکتیو نیز برای اولین بار توسط کاربر جعبهگشایی میشود و بههیچوجه پیش از خرید از جعبهاش خارج نشده است.
• حالا واردکنندگان برای برطرف کردن نیاز درصد قابلتوجهی از خریداران آیفون در کشور که دچار تحریم هستند ، از ترفند جالبی استفاده میکنند.
• این ترفند بهنحوی است که باید آیفونهای خارج از سهمیه در کشور دیگری روشن و فعالسازی شوند تا برای اپل طوری بهنظر برسد که گویی این آیفون در یک کشور تحریمشده مورد استفاده قرار نمیگیرد.
+ پس از طی کردن پروسه فعالسازی یا همان اکتیو شدن آیفون، مجدداً این مدلها مانند روز اول بستهبندی شده و بهدست کاربران میرسند.
نحوه تشخیص گوشی Active و Not Active
قبل از هرچیزی به این نکته توجه داشته باشید که برای چک کردن اکتیو و نات اکتیو بودن ایفون هیچ نیازی نیست که پلمپ دستگاه را باز کنید و شما تنها به شماره سریال موجود به روی پشت جعبه نیاز خواهید داشت. ناگفته نماند که اگر قبل از چک کردن اکتیو بودن یا نبودن ایفون آن را روشن کرده و به اینترنت متصل کنید گوشی شما فعال میشود.
خوشبختانه نحوه تشخیص گوشی Active و Not Active ساده است و تنها باید به قسمت مخصوص سایت اپل مراجعه کنید. پس از وارد شدن به این سایت شماره سریال ایفون که به روی جعبه آن وجود دارد را در باکس مشخص شده وارد کرده و پس از وارد کردن کد موجود در صفحه مربوطه Continue را انتخاب کنید.
برای مشاهده قابلیت های هوش مصنوعی ایفون 16 اینجا کلیک کنید.
حال در مرحله بعدی یا با یک تیک سبز مواجه میشوید که معنای آن این است که ایفون شما قبلا اکتیو شده و تاریخ فعال شدن آن نیز قابل مشاهده است و یا با یک علامت زرد رنگ مواجه میشوید که از شما میخواهد در ابتدا ایفون خود را اکتیو کنید. اگر ایفون نات اکتیو خریداری کردهاید باید در این صفحه با عبارت Please activate your device مواجه شوید.
خرید گوشی اکتیو بهتر است یا نات اکتیو؟
پس از درک کامل تفاوت آیفون اکتیو و نات اکتیو حالا باید به این سوال مهم پاسخ دهیم که کدام مدل آیفون برای خرید بهتر است. با وجود این که اکتیو بودن گوشی آیفون به منزله دست دوم بودن کالا نیست، هیچ تضمینی وجود ندارد که گوشی مربوطه صرفا پنج دقیقه روشن باقی مانده یا پنج ساعت، یا حتی پنج روز. به همین دلیل، بسیاری از کاربران تصمیم میگیرند نسبت به خرید گوشی نات اکتیو اقدام کنند تا گوشی موبایل به طور کامل آکبند به دستشان برسد.
متاسفانه در حال حاضر که این مطلب نوشته میشود، هیچ راه حل تضمینی برای سنجش مدت زمان روشن باقی ماندن گوشی آیفون از این بابت وجود ندارد. به همین دلیل، اگر جزو افرادی هستید که نمیخواهید ریسک کنید، خرید گوشی نات اکتیو را پیشنهاد میکنیم. همچنین به این موضوع هم باید اشاره کنیم که تفاوت آیفون اکتیو و نات اکتیو از جنبهی هزینه چندان چشمگیر نیست و شاید صرفا ۱۰ درصد تفاوت قیمتی وجود داشته باشد.